Viktigt meddelande

Vi har fått vetskap om att en person har bedrivit stödsamtal och eventuellt andra insatser som liknar Novahusets. Personen har utgett sig för att arbeta på föreningen trots att individen inte har någon koppling till organisationen. På vår hemsida novahuset.com kan du gå in på fliken “om oss” och sedan “kontakt” och efter kontaktformuläret finner du bild och namn på alla anställda inom föreningen.
Länk till sidan här

Vid kontakt med någon från oss råder vi er i dagsläget att gå in och kolla igenom namn och bild för att säkerställa att den du träffar verkligen arbetar på Novahuset. Våra volontärer tar aldrig kontakt med någon på andra plattformar än vår chatt eller via vår mail samt att allt fysiskt samtalsstöd går via ansvarig Ida Lönnström. Våra bokningar för föreläsningar och skolbesök sker alltid via bokningsmailen som är kopplad till föreningen. 

Om du har information om någon som nu eller tidigare utgett sig för att arbeta på föreningen där du är osäker på om personen hade koppling till Novahuset, får du gärna kontakta Generalsekreterare Kajsa Rietz – kajsa@novahuset.com – 0731- 44 56 06

Chatt